Over AIE-Services

AIE-Services biedt u een ruime engineering-expertise op het vlak van automatisering, industriële IT en elektro.

Of het nu gaat om het programmeren van uw productielijnen, machines en robotica, of het uitwerken van automatisatie-softwareoplossingen en het implementeren van PLC-sturing, ons team is gespecialiseerd in het bieden van innovatieve oplossingen in het optimaliseren van uw industriële processen.

Onze ervaring en vakkennis stellen ons in staat om een breed scala van projecten aan te pakken, van kleine aanpassingen tot het ontwerpen van grote systemen.

We onderscheiden ons bovendien door een persoonlijke aanpak, gericht op uw noden en behoeften, op basis van open communicatie. Enkel op die manier kunnen we een correcte inschatting van uw bestaande situatie maken om uw toekomstige vorm te kunnen geven. Hiervoor vallen we terug op de opstelling van een heel gedetailleerd lastenboek en het vastleggen van targets die moeten bereikt worden.

Ervaring in diverse sectoren

AIE-Services omvat een klein, dynamisch en flexibel team met meer dan 10 jaar ervaring in projectmatige automatisering van bedrijven in de bouw- en automobielsector, verwerkingsbedrijven en  verbrandingsovens.

We zijn in staat om projecten van A tot Z uit te voeren en streven naar lange termijn relaties met klanten waarin onze services voortdurend aangesproken kunnen worden voor technische ondersteuning en het verder opvolgen, verbeteren en duurzamer maken van uw systemen en machinepark.