Industriële automatisering op maat

Doet u een beroep op AIE-Services voor de industriële automatisering van uw bedrijfsinstallaties en processen? Dan bekijken we samen met u de mogelijkheden en stellen we op basis van uw behoeften de meest aangewezen oplossingen voor.

PLC-sturing

Geen industriële automatisering zonder PLC-sturing. De PLC-omgeving die we gebruiken voor de automatisering van uw installaties hangt af van uw wensen en noden.

Bij AIE-Services kunt u terecht voor de ontwikkeling van uw softwarestandaard en treft u een ervaren partner die uw installatie in werking stelt.

Daarbij komt onze gespecialiseerde kennis in volgende omgevingen van pas: S7-classic, TIA-portel, BnR-Automation, TwinCat (Beckhoff).

Industriële automatisering in Scada omgeving

Om de industriële automatisering van uw installaties te realiseren, is een SCADA-applicatie een must. Deze applicatie verzamelt alle operationele gegevens om uw systeem te visualiseren en optimaliseren.

AIE-Services brengt uw behoeften nauwgezet in kaart. Daarna ontwikkelen we door middel van onze expertises ZENON (Bronzen partner), WINcc en Intouch, de Scadag omgeving die uw installaties en processen nodig hebben en zorgen we dat uw bedrijf een belangrijke stap op het pad naar industriële automatisering neemt.